مرکز تحقیقات مواد دندانی، به منظور پیشرفت و نوآوری در علم مواد دندانی، بیومواد، بیومکانیک و نانوتکنولوژی، استانداردسازی و رتبه بندی مواد دندانی، دندانپزشکی مبتنی بر شواهد و بکارگیری نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده جهت ارتقاء علم و حرفه دندانپزشکی و دستیابی به سلامت دهان و دندان در سطح جامعه، در سال ۱۳۹۱ تأسیس گردیده است.
این مرکز وابسته به دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد. منابع مالی این مرکز توسط معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأمین می گردد.
این مرکز با دانشکده های دندانپزشکی و مراکز تحقیقاتی سطح کشور همکاری داشته، به دانشجویان، دستیاران دندانپزشکی و مسئولان سلامت، دندانپزشکان و به جامعه و صنایع دندانپزشکی در سطح کشور مشاوره و خدمات ارائه می دهد.
با استناد به رای صادره در دویست و شانزدهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 1391/03/23 با تاسیس "مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان" موافقت اصولی به عمل آمد و مرکز تحقیقات مواد دندانی با توجه به مصوبه دویست و شصتمین جلسه مورخ1396/3/21 شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورد موافقت قطعی قرار گرفت.
- توسعه و بکارگیری دانش بشری در زمینه علم دندانپزشکی، به خصوص مواد دندانی
- انجام پژوهشهای آزمایشگاهی و بالینی جهت پیشرفت علم مواد دندانی متبنی بر شواهد
- جمع آوری، تنظیم و طبقه بندی اسناد، مقالات و مدارک مربوطه و انتشار آنها با توجه به اهداف مرکز
- تربیت نیروی انسانی محقق در زمینه علم مواد و مواد دندانی
- ترغیب و تشویق محققین و همکاری بین پژوهشگران
- تلاش در جهت همکاری مراکز تحقیقاتی و اجرایی مربوطه در داخل کشور
- همکاری علمی پژوهشی با مراکز تحقیقاتی، آموزشی و سلامتی منطقهای، بینالمللی و سازمانهای بین المللی با رعایت قوانین کشوری
- تحقیق در زمینه ارتقاء دستگاهها و آزمایشهای مناسب مربوط به مواد و تجهیزات دندانپزشکی
- نوآوری در علم و فناوری تهیه مواد دندانی به منظور رفع نیازهای بومی و حرفه ای سرویسهای دندانپزشکی بر طبق نیازهای جامعه دندانپزشکی و پیشرفت پایدار
تولید، پیشرفت و انتشار دانش مواد دندانی برای استفاده حرفهای و کاربرد آن در اجتماع.
ما میخواهیم در پنج سال آینده همگام با سند چشمانداز توسعه کشور یکی از فعالترین و معتبرترین مراکز تحقیقاتی مواد دندانی در کشور باشیم، به گونه ای که آمار و گزارش های این مرکز از اصفهان مورد استناد مجامع بین المللی و دانشگاهی و سازمان ملی استاندارد کشور قرار گیرد. مرکز تحقیقات مواد دندانی خواستار توسعه همه جانبه تحقیقات مرتبط با مواد دندانی در سطح جامعه است. در این راستا با بهرهگیری از امکانات موجود، کیفیت و کمیت تحقیقات مربوطه را به گونهای توسعه میبخشد که در نهایت منجر به ارتقاء محصولات مواد دندانی و سلامت دندان تمامی افراد جامعه گردد.
- تولید و پیشرفت دانش علوم مواد دندانی از طریق پژوهشهای پایه و بالینی مبتکرانه
- ارتقای کیفیت و استانداردسازی مواد دندانی
- ارتقای سلامت دهان و دندان
- حمایت، تشویق و تربیت پژوهشگران بویژه پژوهشگران جوان و مستعد
- تسهیل در توسعه و استانداردسازی برنامههای پژوهشی
گروه ...........، مرکزتحقیقات مواد دندانی، پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران.
Department of ……., Dental Materials Research Center, Dental Research Institute, School of Dentistry, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran.
توانمندی ها علمی، تحقیقاتی و کاربردی