x

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد به منظور تامین نیاز مراکز تحقیقاتی دانشگاه، فارغ ­التحصیلان دارای مدرک دکترای تخصصی (PhD) را جهت همکاری در قالب انجام تعهدات به صورت هیات علمی یا غیر هیات علمی به همکاری دعوت نماید. برگزاری این فراخوان و جذب متقاضیان در چارچوب شیوه­نامه مصوب یکصد و ششمین جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه ارائه شده در پیوست 1 خواهد بود.  همچنین، رشته­ های مورد نیاز و مراکز تحقیقاتی واجد شرایط جذب نیرو به شرح جدول پیوست 2 می­باشد.

جهت دریافت فایل های پیوست اینجا کلیک نمایید. (فایل Word پیوست شماره 3 و 4)

فراخوان 1402

متقاضیان می­بایست مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 31/2/1401 در قالب DVD یا CD در دو نسخه از طریق پست پیشتاز به آدرس زیر ارسال نمایند:

اصفهان، خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، ساختمان شماره 4، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات، کد پستی: 8174673461